Male takrenner og nedløp

Slik gjør du det

Har du beslag, takrenner og nedløp som er slitte og stygge? Frykt ikke, med et par strøk Quick Bengalack Universal Spray ser de helt nye ut.

Takrenner og nedløp med intakt tidligere malt overflate vaskes med Butinox Husvask og Kraftvask (tynnet med vann 1:10)og skylles godt med vann. Underlaget må være helt tørt før videre behandling.

Quick Bengalack Universal Spray er enkel i bruk og egner seg spesielt godt på områder hvor det er vanskelig å komme til med pensel. Rist boksen kraftig i 2 min. før bruk.
Hold boksen mest mulig loddrett under sprøyting.  Spray jevnt og tynt med en avstand på ca. 30–40 cm. Hold boksen i bevegelse under påføring. Gjenta med ca. 5 min. mellomrom til ønsket effekt. Avslutt med et fyldig strøk. Etter bruk, snu boksen og spray til det bare kommer drivgass.

Se hvor enkelt det er å male takrenner og nedløp med Quick Bengalack Universal Spray.

Mal blomsterpotter i farger som matcher huset

Med Quick Bengalack Universal er det også lett å få gamle potter og hagemøbler til å matche fargen på huset og terrassen. Til dette anbefales Quick Bengalack Universal. Malingen gir en flott og slitesterk overflate i nærmest alle farger, og kan brukes på både metall, tre og hardplast.

La deg inspirere av våre lekre fargekombinasjoner med for detaljer og møbler som matcher hus- og terrassefarger. Se Butinox Futura Fargekart og Butinox Terrassebeis Fargekart.

Pottene på bildet er malt med Quick Bengalack Universal i fargen 5924 Ingefær boost.