Smart Flow

Mal huset 20% raskere

Har du noen gang drømt om kunne å male huset enklere og raskere?

Nå er drømmemalingen her. Butinox Futura Selvrensende med Smart Flow Technology er nemlig revolusjonerende rask og enkel å påføre.

Den nye Smart Flow teknologien sørger for å ta mer maling opp i penselen, slik at hvert dypp gir et lengre penselstrøk. Faktisk er forskjellen på hele 20 prosent. Det betyr færre turer i bøtta før veggen er ferdigmalt, og et raskere resultat.

Se hvordan malingen er testet i Malingens Mester (se video).

Butinox Futura Selvrensende maling har en kremaktig konsistens som gjør den lettere å stryke ut, gir mindre sig og mindre motstand i penselen. Alt for at malejobben skal bli enklest mulig for deg.

Du sparer tid og du sparer ryggen.

 

Selvrensende maling

Smart Flow Teknologien finnes kun i topproduktet Butinox Futura Selvrensende. I motsetning til vanlig eksteriørmaling danner den nye malingen en hydrofil malingsfilm som gjør at svertesopp og annen skitt har vanskeligere for å feste seg. Husveggen blir med andre ord mer smuss- og skittavvisene i forhold til sot, asfaltstøv og annet sitt som normalt må skrubbes bort.

Sitten regner bort

Butinox Futura Selvrensende malingen gjør også at eventuell skitt og smuss enklere kan skylles av med vann eller et regnskyll. Den hydrofile malingsfilmen gjør at vannet fra en regnskur får bedre kontakt med underlaget. Regndråpene legger seg i større og jevnere på veggen og vasker med seg mer av skitten på vei ned husveggen.

Det blir rett og slett enklere for deg å holde husveggen ren.