Om oss

Scanox AS er en av landets ledende leverandører av maling, beis og lakk til håndverk og gjør–det–selv markedet.

Våre mest kjente merkevarer er Butinox Futura, Butinox Interiør, Tyrilin, QuickBengalack, TreStjerner og TakSitt.

Scanox AS har fokus på et sunt inne og utemiljø, og i vår forskning og utvikling bestreber vi oss på å kunne tilby vanntynnbare produkter av høy kvalitet.

Scanox AS er ISO 9001 godkjent for kvalitetssikring. Videre er selskapet godkjent for miljøsertifikat ISO 14001 og standarden for helse og sikkerhet OHAS 18001.

Scanox legger stor vekt på faglig opplæring av de butikkansatte samt utvikling av informerende butikkmateriell. Det er viktig for oss at du føler deg trygg når du kjøper maling, beis og lakk.

På våre nettsider vil du bl.a. finne produktinformasjon, råd & tips og mulighet til søke etter din nærmeste forhandler av våre produkter.

Har du kommentarer til våre nettsider det være seg forbedringer, ros eller ris, vil vi sette stor pris om du mailer oss noen ord.

Butinox Designguide
I vår designguide finner finner våre logoer, farger, merker, foto, packshots og andre nyttige ressurser for alle som produserer ting for Butinox. For spørsmål knyttet til bruk av Butinox designguide og for godkjenning av materiell, kontakt anders.hvinden@scanox.no

Trykk her for å komme til designguiden

 

Huset i vår fargevelger er levert av Drammens Hus & Hytter

scanox
Besøksadresse
Linnestranda 2
N-3400 Lier
Postadresse
P.O.Box 904 Brakerøya
N-3002 Drammen
Norge
Kontaktinformasjon
+47 32 24 43 00
info@scanox.no